Qui som

 

YG BNGemma Bruna i Sales
Periodista i biògrafa

Creadora del blog De petita i directora de Gemma Bruna Comunicació. Entrevisto, escric i sobretot escolto. Retrato els que m’envolten des de l’escriptura creativa i capto la mirada de persones corrents, que són les que sovint tenen les millors històries per explicar.

Yolanda Nogué Sainz de la Maza
Directora comercial

Advocada de família amb més de 15 anys de trajectòria. Les històries familiars, els vincles emocionals i la càrrega de la memòria marca el meu dia professional. Ara poso el meu coneixement al servei del Calaix del record amb l’objectiu de captar l’interès de futurs clients.

 

Imagen1BNGerard Salvat
Dissenyador i grafisme

Soci de l’empresa A2Disseny, treballa com a dissenyador des de fa més de deu anys, inicialment per a empreses i agències de publicitat. Ara posa la seva creativitat al servei del projecte del Calaix del record.

 

 

 

 

Alberto BNAlberto Lacasa Santolaria
Productor i guionista.

Amb 10 anys d’experiència en narratives audiovisuals, si li agrada una cosa és explicar històries. Històries que parlen de persones, de llocs, d’experiències…

 

Xavier Montanya BNXavier Montanyà Calvo

L’acompanyen 15 anys de relació profunda amb la televisió com a mitjà. des de diverses televisions i des de la producció de documentals. Combina el plaer per la televisió amb una enorme inquietud pels nous suports que ens obre la tecnologia per comunicar de forma més interactiva.

 

Comments are closed.

  • Stay Connected