Vídeo de vida

FOTO_2Diuen que una imatge val més que mil paraules. Vols reflectir en un reportatge o en un documental el llegat de la teva vida, la teva història personal o de la teva família?

El Vídeo de vida és el teu producte! Tria el format que més et convingui. Un regal ideal per mostrar en celebracions familiars, festes sorpresa i per recordar junts tots els moments a través d’imatges, fotografies i records.

 

 

 

Formats:

  • Testimonial: Esteu celebrant un aniversari o una ocasió especial i voleu fer un regal diferent on tots expliqueu les vostres vivències? Feu-ho davant de les càmares! Durada aproximada de 10 minuts.
  • Reportatge: Audiovisual de format breu on recollim una història de vida amb els fragments d’alguns dels seus protagonistes, però també d’aquells espais i situacions que han tingut un paper rellevant. Durada aproximada de 20 minuts.
  • Documental: Vídeo de format llarg on expliquem una vida amb la veu dels seus protagonistes o descendents, incorporant els espais i indrets més singulars, recuperant documentació i imatge singular, fruït d’una recerca. Durada aproximada de 50 minuts.

Comments are closed.

  • Stay Connected